Din massør

Din massør Jette Horup, er ejet af Jette Horup.

Din behandler Jette, er en kvinde på 48 år, uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk massør fra SUND massør skole, i Odense. Gennem min uddannelse er jeg blevet undervist i Anatomi, fysiologi, sygdomslære, Hygiejne, kommunikation, kontraindikationer i forbindelse med at give massage, holdningsanalyse, arbejdsteknik og stræk. Jeg har fået praktisk undervisning i massage, behandling af spændt, belastet og skadet muskulatur og forebyggelse af arbejdsrelaterede spændinger. Skadestyper samt genoptræning.

Derved er jeg i stand til at behandle og rådgive om forebyggelse af muskulære problemer.

Jeg behandler ømme og spændte muskler, myoser, skader. Jeg tilbyder også graviditets massage på speciel briks på klinikken.

Jeg har også kursus i ansigts- og hovedbunds massage, som er en afspændende og afstressende massage. Rigtigt godt til lindring af spændingshovedpine migræne og nakkespændinger.

Kan fint kombineres med de to ovenfor stående massager.

Jeg er i de her år, ved at uddanne mig til Psykoterapeut, jeg syntes det er utrolig spændende og er færdiguddannet i slutningen af 2019. Vil derefter også kunne tilbyde psykoterapeutisk behandling på klinikken.

Din massør Jette Horup

Din massør Jette Horup

Ubberudvej 119
5491 Blommenslyst
Tlf. 4244 2621

Læs mere