Massage for grupper

Mødregruppe massage
Trænger du til massage, men har svært ved at få det indpasset med en lille ny i familien?
Som nybagt mor ser der en masse forandringer. Der kommer pludselig en masse skæve løft og statiske stillinger. Det belaster kroppen i nakke, skuldre og lænden. Man får som oftest ikke prioriteret sig selv, da alt tid går med at tage sig af den lille nye.

Nu har du og din mødregruppe (gammel så vel som ny mødregruppe) mulighed for at arrangere jer, så I alle når at få en gang massage, mens der er andre til at passe børnene.

I gør et rum hyggeligt, enten separat eller i stuen, sammen med de andre (så man ikke går glip af noget). Der skal være god plads (4 x 3 m) til at jeg kan komme til at massere.
Jeg medbringer briks og pude, så du vil kunne ligge på maven, selv om du stadig ammer.
Min. 4 mødre.

Tøseaften-massage
Saml de nærmeste veninder til en hyggelig aften med lidt forkælelse. Så vil jeg gerne komme ud med briksen og give en omgang massage. I kunne evt. også ordne fødder og lakere negle.

I gør et rum hyggeligt - enten separat eller i stuen, sammen med de andre (så man ikke går glip af noget). Der skal bare være ca. 4 x 3 m, så jeg kan komme til at massere.
Min. 4 deltagere.

Polterabend massage
Jeg kommer gerne ud til en polterabend og masserer den kommende brud.
Her det også vigtigt at tænke på bruden, for hun vil selvfølgelig modtage den bedste massage, hvis hun logger for sig selv og jeg kun skal fokusere på at massere hende. Jeg medbringer briks.

Bagefter vil man kunne lave en event med undervisning. Jeg underviser gerne resten af deltagerne. Det kunne være nakkemassage til kæresten på den rigtige måde.

Ring og hør nærmere om de forskellige gruppe-massager.

Din massør Jette Horup

Din massør Jette Horup

Ubberudvej 119
5491 Blommenslyst
Tlf. 4244 2621

Læs mere